tirsdag 29. januar 2013

Tjen 2000 kroner på å handle

Hvordan kan du tjene penger på å handle?

Jo de er veldig enkelt, viss du handler i utgangspunktet det du hadde planer om med kortet 365direkt som du får ved å trykke her:)
 kan du tjene opp til 2000 kroner i året. 


Sko- og klesbutikkerEr du glad i klær og mote vil det lønne seg å betale med 365Privat. Inntil 2000,- kroner Cashback på de siste 12 mnd, gir deg råd til å kjøpe noen ekstra plagg eller et ekstra par sko.
Bensinstasjoner365Privat gir deg 3,65 % Cashback på alle bensinstasjoner. Det betyr 51 øre i rabatt ved en literpris på 14 kroner.
I tillegg til de 3,65 % du får på alle bensinstasjoner får du 30 øre i ekstra rabatt på Esso-stasjoner i norge. Dette vil ved en pumpepris på 14 kroner gi deg hele 81 øre i rabatt per liter drivstoff!
Hvordan fungerer det?
Pengene (Cashbacken) blir satt direkte inn på din 365Privat-konto én gang i måneden. Ønsker du mer Cashback, kan du verve en venn og få 100,- inn på konto.
Hvis man velger å dele opp betalingen, belastes det rente på 1,69 % per mnd på det beløpet du velger å utsette. Eff. rente (uten å ha trukket fra cashback) er 20,55%, kr 15000 o/12 mnd, totalt 16 607.
Noe for deg?


En annen ting:)

Er privatøkonomien din bra og du betaler alt til rett tid er det ingen tvil. du bør skaffe deg 365direkt her:)

Eff.rente 23,83%, 15.000 o/12 mnd, tot. 16.810 Basert på et eksempel på kr 15.000 nedbetalt over 12 måneder. Samlet kredittbeløp vil da bli kr 16 810.

søndag 27. januar 2013

Topp 5 liste over klesbutikker (online)

Her kommer en liten liste over nettbutikker:)




  1. BUBBLEROOM er en av skandinavias største onlinenettbutikker og tar håndterer 1000- talls ordre hver dag. Derfor kan de ha gode priser til dere + de arbeidere hele tiden med å forbedre sortimentet.
  2. CELLBES er en online butikk som har et stort utvalg kler og tilbehør til veldig gode priser. Onlinebutikken hører til en av Nord-Europas ledende e-handelskonsern.
  3. BOOZT er en nettbutikk med stort utvalg innenfor merkekler og tilbehør, samt de er kjent for sin raske varelevering og sine mange gode tilbud på merkekler. Butikken er i sterk vekst.
  4. LA REDOUTE er en nettbutikk med et stort utvalg kler og tilbehør til en billig penge. De har ofte mange gode salg + de premierer de som melder seg på nyhetsbrevet med å gi dem 100 kroner i rabatt.
  5. SMARTGIRL er en nettbutikk med veldig stort utvalg innen merkekler og har veldig gode tilbud og priser. verdt turen innom. 

Er du kjent med disse butikkene?

Hva er din favoritt?


mandag 21. januar 2013

Hemmeligheten bak å lykkes.

Hemmeligheten bak å lykkes er å ha et mål og strekke seg etter, men målet må ikke være for langt frem. Sett  et lite mål i begynnelsen og når det er nådd, flytter du det et lite hakk frem. Da virker det ikke så umulig og du greier å lykkes med dine mål og drømmer i livet

men

setter du selve hovedmålet først ville alle oppturer på veien bli glemt, til fordel for veldig mang nedturer. Det er fordi du vil møte mye motgang og nedturer på veien frem mot dine mål og drømmer.Det er noe som kan gjøre at du mister interessen og lysten. Du orker ikke å slite mer og du gir bare opp....

og begynner med noe du ikke trives med..............

Så husk

Hemmeligheten bak å lykkes er
å ha små mål som stadig flyttes et steg nærmere din største drøm, 

søndag 20. januar 2013

Sex, nakenhet med bilder.

Som alle vet så selger orda som Sex, nakenhet, stripping, lettkledd og viss en har da med noen bilder av nakne eller leddkledde personer så trykker folk på saken og blir interessert i det. Det har seg nemlig slik at folk flest blir nysgjerrige av slike ord og lurer på hva som skjuler seg bak.

Det er en av grunnene til at veldig mange firma bruker nettopp nakenhet, sex, osv på å selge sine produkter. De bruker det nettopp fordi det øker salgene deres, utenom noen få tilfeller. Dere kan foreksempel lese i en avis at et firma hadde bilde av jente i bikini som vasket en bil der de reklamerte for billig vask av bil. Denne reklamen vart rapotert inn til forbrukerrådet. Så noen kan bli støtt av slike reklamer og det finnes selvfølgelig regler om bruken. Bedriften fikk ikke så mange nye kunder som ønsket.

Men viss en ser på de store norske avisene så bruker de bilder av lettkledde personer og ord som sex for å selge deg aviser eller for å få deg til å trykke å lese saken deres på nettavisene.

eg gjekk inn på en nettavis og fant en sak veldig fort, den heter: Så mange dager i uken bør dere ha sex. Med saken så er det et bilde av en gutt som ligger under dynen og 2 føtter som stikker ut av dynen med hode til gutten. Dette er et klassisk eksempel og får dermed fantasi og nysgjerrigheten til folk flest i sving, noe som gjør at veldig mange trykker på nettopp denne saken.

Et annet eksempel som blir brukt ofte er av de som selger sokker. Alle er vel enig om at et bilde av et par sokker med en liten tekst hadde ikke vert spennende og folk flest hadde ikke lagt merke til den reklamen

men

Setter du da sokkene på ei halvnaken jente eller gutt så vil du plutselig legge merke til sokkene og teksten under noe som igjen kan føre til at du kjøper produktet.

. . Eg skal selv innrømme at eg har brukt disse orda for å få lesere, bare se på denne saken som et klassisk eksempel, men en ting dere må vite: det må være en sammenheng mellom overskrift og innhold og det må være en sammenheng mellom bilde og innhold for at det skal være lovlig

Så du kan ikke skrive sex og lek for å lokke til deg lesere til en sak som omhandler at du har hat en rolig dag, der du gjekk på butikken for å kjøpe en brus.

Så hva er din menig om bedriftene som bruker sex, nakenhet osv på å selge deg produkter og vekke din interesse?

Er du en av de som blir interresert av dette?  og kjøper produkta?


Okonomibloggen

okonomibloggen@hotmail.com

lørdag 19. januar 2013

Rik på gambling


I Norge har vi Norsk tipping som har monopol på spill og nett gambling viss en ikke tar med Bingo og rikstoto.

Men på nettet har du også veldig mange andre som tilbyr gambling, men fra utenlandske adresser som egentlig ikke har noe å si på nettet, for der har du tilgang til alt, uansett hvor du befinner deg utenom noen få unntak. (det går nemlig an å sette sperrer slik at vi i Norge ikke kan se alt som de kan for-eksempel i USA, men spill selskapa har ikke den sperren fordi de vil ha oss som kunder)

Men tilbake til innlegget.

Det alle har til felles er at de spiller på drømmen om rikdom, drømmen mange av oss har om å tjene raske penger og bli rik fort. Du ser på tv at reklamen ruller ut at du kan vinne så og så mange millioner og jo høyere tallet er jo mer satser vi og rikere blir de som står bak selskapa. 

og selvfølgelig vinner en og annen de store premiene, men de fleste taper mer en de vinner.... 

Så hvorfor spiller vi?

Jo noen spiller fordi de ønsker å bli rik fort, de ønsker å nå drømmene sine og leve livet uten bekymringer. 

og så har du de som må spille fordi de er blitt avhengig av å spille, det er som en rus.

så har du de som er veldig nærme å bli avhengige. Det er de som går til gamling når livet går nedover, de er triste, leie og får motgang.

og tilslutt har du de som spiller kun for spenningen og ikke pga premien. Det å se om de tipper rett og vinner. De  satser som regel små beløp, men faren for de er at de spiller som regel ofte og mye. Noe som kan føre til spilleavhengig het, men de har som ofte god kontroll over hvor mye de taper og hvor mye de vinner, samt en maks taps-grense. men mister de kontrollen så mister de fulstendig kontroll og havner under spill avhengig.

Så pass på?

HUKS DE SOM SPILLER TAPER OG DE SOM HAR SPILLA VINNER ALLTID.........


Okonomibloggen

onsdag 16. januar 2013

Start nå!!!!

Vi brukte noen innlegg i desember 2012 på å skrive om BSU og hvor lurt det er å spare penger på en BSU konto. 

Sparer du penger på en BSU konto vil du ha kapital som kan brukes til boligkjøp eller til å betale avdrag på hus-lånet  Du får også skattefradrag på de 20 000 kronene du kan spare i året på BSU som vil utgjøre 4000 kroner.

Om det ikke er nok, får du også veldig god rente på sparepengene.

Derfor anbefaler eg alle til å begynne å spare på BSU konto nå og sparer du allerede, pass på og få satt av 20 000  på BSU kontoen når året er omme.

En måte å gjøre det på er å ha fast trekk hver måned. Noe som gjør at du betaler litt og litt og slipper å sett av en stor sum når året er omme. Har du ikke råd til å spare 20 000 i året, prøv å spar noen i iallefall  Noen 100 i måneden er en start:) 

Sparer du i bsu?




søndag 13. januar 2013

De mest besøkte anonsene i 2012

Dere lurer kanskje på hva de andre leseren trykker på og kjøper hos av annonsørene når dere er inne på en side?

og eg har selv fått spørsmål om hva folk trykke på, derfor har vi samlet stattestsikker fra over 10 forsjellige blogger og internettsider som drives av oss bak okonomibloggen og publiserer de annonsene dere har klikket mest på og kjøpt noe fra i 2012.

Vi har trukket frem de som vinner sin kategori.

Det forbrukslånet som dere søker mest på er:





Bokhandleren dere kjøper mest hos er:





Bredband leverandør




Kler/mote




Mobil 




Hva trykker du mest på? ,

Smarte mat kjøp

Mat er et punkt som kan tar veldig mye av månedens utgifter og er også en post som er enkel å spare på.
Det enkleste er:


  • Gjør store innkjøp
  • planlegg ukes meny og gjør innkjøp
  • se hva som er på tilbud og kampanjer på matbutikkene og planlegg der etter.

Ved å gjøre store innkjøp og planlegge hva du skal spise framover gjør at du ikke gjør spontankjøp som kan koste deg dyrt.

Besøk


og se i kundeavisen deres på nett :) 

Noen av kjedene har begynt med lokke kampanjer som for-eksempel rimi og meny sin 3 for 2 kampanje. eller Ica sin brødkampanje der du får hvert 5 brød gratis. 
Eller så har du foreksempel coop obs som lokker med mange varer til -40% .

Det er også flere av butikkene som har tilbud som varer kun torsdag til lørdag.


Ønsker du å ha bedre kontroll på mat innkjøp send en mail til okonomibloggen@hotmail.com og få gratis matbudsjett mal på mail :)

Okonomibloggen

følg oss gjerne på facebook:)

onsdag 9. januar 2013

Lesernes økonomitips for 2013 + vinneren av konkurransen

Vi har hatt en konkurranse på gang her på okonomibloggen der du kunne vinne et gavekort ved å sende oss økonomitips for 2013. 

Konkurransen er nå avsluttet og vinneren vart Monica. Vi gratulerer:) Vi ønsker også å takka alle dere som deltok på konkurransen:)  Tusen takk :)

Vi fikk i den sammenheng inn mange økonomitips fra dere lesere og ønsker å dele noen av de:)


  1. Mitt beste sparetips er å faktisk gidde å lese all reklamen som kommer. I hvert fall for matbutikker. Mat er noe man alltid trenger og MÅ ha og her er det MYE å spare på ulike kampanjer hver uke ;)
    Skrevet av Alice. 
  2. Hei! Mine beste sparetips for 2013 er:-slukke lys i rom du ikke bruker.
    -skru ned varmen på ovnen i rom du ikke bruker.
    -stoppe krana i dusjen mens du f.eks tar shampo i håret.
    -bruke buss/tog isteden for bil, da forurenser man ikke like mye.
    Skrevet av Anne
  3. Du kan spare penger fra bursdagen din,nyttårs penger og julepenger. Press deg skjøl til å ikke bruke dem og finne nye tanker om hva du heller kan bruke de til. Jeg sparer mine penger dette året for neste års mote f eks. Jeg tenker at det er mye finere klær neste år, derfor sparer jeg penger. Prøv å frist deg skjøl til noe annet du kan bruke pengene på. 
    Du kan spare pengene i en sparegris eller noe lignene og legge den et sted der du ikke ser den hverdag slik at det ikke frister.

    Du kan prøve å bruke mindre strøm! Bli flinkere til å skru av lyset hvergang du går ut av rommet uans hva! Du kan hvis du fryser engang, istedet for å skru på varmepumpen så kan du ta heller på deg en varm genser og tykke sokker på! Istedet for å se på tv om sommeren så kan du ringe en venn eller kompis og gå ut med dem.
    Skrevet av Julia
  4. En av mine sparetips vil nok være å handle en del klær på ebay. Man får mye fint for en billigere pris. Det går ann å handle med fri frakt på mange av varene som også vil si at du får mye for pengene. Jeg har selv handlet en del sminke,kjole osv der for 500,- norske kroner. Mye fint og mye i god kvalitet. Billigere enn å handle i butikker.

    - ha et godt øye til groupon.no da det ofte dukker opp herlige tilbud.

    - http://www.kupongkode.com/ har mange kupongkoder som vil gjøre nettshoppingen din litt billigere

    - Abboner på joker sitt nyhetsbrev og få med deg mange gode tilbud

    - Dra til sverige for å gjøre godterishoppingen eller for å kjøpe store mengder matvarer. du får mye for pengene
    Skrevet av Sunniva

  5. Mine beste sparetips for 2013:
    -Skrive handleliste for hele uka, å handle alt på en gang og bli ferdig. Selfølgelig må en kanskje kjøpe noe i ny og ne fordi en har glemt noe men du sparer både penger OG tid på å bli ferdig med handlingen på en gang.
    
    -Lage middag for flere dager i slenger, kjøpe rimelige produkter og lag mye av det når du først er i gang så kan en fryse det ned, og ikke minst spare på dei restene av middagen som er mulig å fryse ned, så slipper en å kaste så mye mat (og penger) det kan bli en god lunsj dagen etterpå eller noe.
    
    -Ikke kjøpe unødvendige ting som klær/godteri/andre saker som du egentlig har mer en nok av.
    
    -Om du er ung kan du prøve å skaffe deg en sommerjobb, deltidsjobb eller hjelpe til hjemme for å spare inn litt.
    
    -Om en er student og bor på hybel så få med deg venner og spleis på middagen og lag den sammen, mye billigere.
    
    -Sett av en viss sum med penger hver månde til en sparekonto, og så kan du se at det blir en del penger etter hvert.
    
    -Velg Motell, camping, eller lignende fremfor dyre hotell, om du skal ut å reise og heller ya kontakt med reisebyrå som kan legge opp en tur for cirka den pengesummen du selv ønsker.
    
    -Slukk lyset når du går ut av rom, og trekk ut alle stikkontaker.
    
    -Velg å skru av TV, data og slike saker, slukke lyset og tenne stearin lys og kose deg med en god bok i steden for å ha alle elektriskeapparater på, strøm koster det også.
    
    -Velg å gå og sykle fremfor å ta bilen, bussen, trikken osv.. billett, bensin og alt koster penger selv om det kan virke rimelig der og da så er det ikke særlig billig i lengden.
    
    -Spar på kassalappene, tenk over hva du kjøper, ungå spontan kjøp som du ikke har bruk for, og skriv handleliste.
    
    -Velg å se en gratis film på nettet, spille ett spill, eller ta en kopp kaffe/brus med venner i steden for kino, shopping og slike ting. En trenger ikke alltid betale så mye for å finne på noe morsomt.
    
    -Dropp dyretreningssenter, og tren hjemme. Er du kreativ finnes det like mye utvalg hjemme. Joggetur, flasker med vann som vekter, sykkel, finner masse bra tips på nettet.
    
    -ha med niste på skole, jobb, turer. Da slipper du å kaste bort penger på mat fra kantine, kiosk eller café. Sunnere og billigere.
    
    Dette er nok en del av dei tipsene jeg selv vil bruke! :)
    Skrevet av Monica
  6. Ta med deg mat hjemmefra når du drar på skolen eller lignende. Ta med deg noe godt for å ikke bli fristet til å kjøpe mat i kantinen. Gode eksempler er yoghurt og kort, salat, ostesmørbrød, nøtter og frukt.  Litt penger på mat hver dag blir mye i lengden.
    Skrevet av Veronica
  7. Spar på en rosa sparegris. Den er rosa og tar godt vare på pengene dine....
    Skrevet av Vidar
Dette er noen av svara. eller så er det mye det samme:)

Som, vær flink til å slokk lysa og ikke bruk unødvendig med strøm på oppvarming, lys, tv når du ikkje er til stede. 

Gjør store mat innkjøp, følg budsjett, (du får gratis matmudkjett av okonomibloggen om det er av interesse) Les reklamer, spesielt mat. siden det er nødventig å handle ofte.

Spar penger på konto, bsu, sparegris, fond, osv.



M.V.H

Okonomibloggen:)

Følg oss gjerne på Facebook:)

mandag 7. januar 2013

Nye skattesatser 2013

Vi har nå startet det nye året og når det kommer et nytt år følger det med nye regler:)
Som de fleste vet er det lurt å sette seg inn i de og forstå de og det viktigste:  følge de:)



Nye skattesatser:

Minstefradrag
Det blir økning av skattesatsen fra 38 pst til 40 pst. og den øvre grensen for minstefradraget blir økt fra 78 150 kroner til 81 300 kroner. 


Fagforeningskontingent

Økning av maksimale fradrag for innbetaling av fagforeningskontingent fra 3 750 kroner til 3 850 kroner 

Enslige forsørgere får nytt fradrag

Det er vedtatt å avvikle skatteklasse 2 for enslige forsørgere og videreføre skattefordelen i et nytt særfradrag med virkning fra og med inntektsåret 2013. Det nye særfradraget gis til enslige forsørgere som mottar utvidet barnetrygd. Særfradraget gis i alminnelig inntekt og er fastsatt til 3 930 kroner pr. påbegynt måned i 2013. Foreldre som har avtalt delt bosted for barnet og derfor mottar halv utvidet barnetrygd, kan få et halvt særfradrag.

Eiendomsskatt
Nye saksbehandlingsregler
Nye saksbehandlingsregler i eiendomsskattesaker trer i kraft fra og med eiendomsskatteåret 2013. Forvaltningsloven skal i utgangspunktet gjelde for behandling av eiendomsskattesaker. Dette gjelder blant annet reglene om habilitet, veiledningsplikt, forhåndsvarsel, innsynsrett mv. Unntak fra forvaltningsloven er blant annet vedtatt for taushetsplikt, dekning av sakskostnader, noen typer begrunnelse mv. Klager skal avgjøres av en kommunal klagenemnd, og det er vedtatt egne regler om klagefrist. En lovteknisk opprydding i bestemmelsene om taksering trer også i kraft fra samme tid. Se Prop. 112 L (2011-2012) kapittel 3 og Innst. 370 L (2011-2012) kapittel 3.
Vernet grunn mv.
Med virkning fra og med eiendomsskatteåret 2013 er det innført fritak for eiendomsskatt på grunn vernet som naturreservat og nasjonalpark. Det innføres også fritak for lavproduktive utmarksområder i statlig eie. Fra samme tidspunkt innføres det fritak for statseid eiendom som hovedsakelig benyttes av Forsvaret til militært øvingsområde. Samtidig oppheves takseringsplikten for eiendommer som er fritatt for eiendomsskatt. SeProp. 1 LS (2012-2013) kapittel 9 og Innst. 4 L (2012-2013) kapittel 13.


Formuesskatt
Ligningsverdiene av sekundærbolig og næringseiendom er vedtatt å økes fra 40 pst. til 50 pst. av anslått markedsverdi fra og med inntektsåret 2013. Sikkerhetsventilen på 60 pst. av eiendommens dokumenterte omsetningsverdi er uendret. Bunnfradraget øker til 870 000 kroner. Ektepar, som lignes sammen for begges formue, får samlet et bunnfradrag på 1 740 000 kroner. Se Prop. 1 LS (2012-2013) punkt 3.1 og Innst. 4 L (2012-2013) kapittel 2. 


Tomannsboliger
Fra og med inntektsåret 2013 må eiere av tomannsboliger ha brukt minst halvparten av bygningen som egen bolig (regnet etter utleieverdi) for at hele gevinsten skal være skattefri. Endringen fører til likebehandling av tomannsboliger og andre boligeiendommer når det gjelder vilkårene for gevinstbeskatning. Se Prop.1 LS (2012-2013) punkt 3.5 ogInnst. 4 L (2012-2013) kapittel 6.


Skattefritt sluttvederlag
Det var varslet at nye regler for skattefritt sluttvederlag skulle tre i kraft fra 1. januar 2013, jf. Prop. 1 LS (2011-2012) kapittel 10, Innst. 4 L (2011-2012) kapittel 5 og pkt. 8 i høringsnotatet som ble sendt ut 28. juni 2012. Arbeidet med nye forskriftsbestemmelser pågår fortsatt, og de nye reglene vil derfor ikke tre i kraft fra 1. januar 2013. Gjeldende regler videreføres inntil videre.


Skattefri omdanning av NUF


Det er vedtatt hjemmel til å gi forskrift om skattefri omdanning av norskregistrert utenlandsk foretak til aksjeselskap. Forskriften er på høring med høringsfrist 20. mars 2013. Det legges opp til at forskriften skal settes i kraft med virkning fra og med inntektsåret 2013. Se Prop. 1 LS (2012-2013) punkt 7.2 og Innst. S 4 L (2012-2013) kapittel 11.


Oppheving av skatteplikt for inntekt ved utvinning av petroleum i utlandet
Det er vedtatt å innføre fritak fra skatteplikt for inntekt fra petroleumsutvinning i utlandet. Det innebærer at det heller ikke vil være fradragsrett for kostnader og tap i tilknytning til slik inntekt. Formålet med forslaget er å hindre at skattesystemet subsidierer utvinning av petroleum i utlandet. Se Prop. 1 LS (2012-2013) kapittel 6  og Innst. 4 L (2012-2013) kapittel 9.

Innberetningsplikt for drosjesentraler
Det er vedtatt en plikt for drosjesentraler til årlig å innberette opplysninger om tilknyttede drosjeeieres omsetning mv. til skatte- og avgiftsmyndighetene. Innrapportering av omsetning mv. fra drosjesentralene vil kunne bidra til å avdekke inntekt som ikke er oppgitt til beskatning, og virke preventivt ved at reell omsetning i næringen i større grad vil bli oppgitt til beskatning. Se Prop. 1 LS (2012-2013) kapittel 16 og Innst. 4 L (2012-2013) kapittel 18.



Informasjonen er hentet fra regjeringen.no

Okonomibloggen:)

Følg oss gjerne på facebook:)

søndag 6. januar 2013

50% på hotell, 50% på usa turer 50% på sol og bad reiser ++++

Nå kan eg glede alle reise klare og alle som er litt spontane med at du kan spare store summer på reiser:)

Ene anonsøren til denne bloggen har mega salg med opptil 50% på


  1. Hotell
  2. sol og bad reiser
  3. på city weekends
  4. reiser til USA
I tilleg kan du finne på siden deres:

  1. 1 million billige reiser fra SAS
  2. Mega salg hos lufthansa
  3. og mye mye mer


Ønsker du gratis reise og avbestilingsforsikring betaler du din reise med dette kortet. trykk her:)

Få gratis reis og avbestillingsforsikring når du bestiller en reise:)

Hvordan får du gratis reis og avbestillingsforsikring når du bestiller en reise?

Det er det mange som spør og det enkleste svaret er å betale reisen med gebyrfrivisa  Da får du forsikringen automatisk. Eg liker som regel ikke kredittkort men i noen tilfeller kan det lønne seg.

Det er også mange billige reiser for øyeblikket:)


lørdag 5. januar 2013

Grunder drømmen steg 1

Det er veldig mange der ute som sitter med en drøm om å starte sitt eget firma og det er en drøm som du kan  bruke året 2013 til å gjennomføre.

Det er litt praktiske ting som må gjøres før du starter ditt firma.

Det første du må gjøre er å finne ut hva firmaet ditt skal gjøre. Foreksempel: selge? bygge? konsulent? rive? osv. Er mange muligheter der ute, er bare å finne den rette for deg.

Så må du lage en forretnings plan og mye mer.

Men en gladelig nyhet til dere er at det går an å laste ned et gratis program (etablererprogram) som er laget av mamut. Det finner du på mamut.no eller ved å trykk her:) Eneste du må gjøre er å fylle inn navn, telefonnummer og e-postadresse før du får lastet den ned.

Eg har selv lastet ned programmet:)

Har du?

Okonomiblogen:)

Gjerne følg oss på facebook og gjerne del dette med dine venner:)

torsdag 3. januar 2013

Merkekler på salg. Opptil 60%

Januar er tiden for salg, salg og atter salg og merke klær er ingen unntak. Derfor kan du nå spare store summer på merke klær om det er ønskelig.






Håper noe faller i smak:)

Ønsker å minne dere på at okonomibloggen er på facebook:)

Dette innlegget er sponset:)

Bolig rush

Nå er januar her og veldig mange legger nå boligene sine ut for salg, etter at de har slappet av å kost seg i desember er det på tide å se realiteten i øynene og starte hverdagen igjen. Derfor begynner de som har ventet å selge i desember å legge boligene sine ut på markedet og mange nye kjøpere står i kø.

Bare i dag Torsdag 03.01.2013 er over 200 boliger lagt ut for salg i Norge og flere kommer. I Bergen er det lagt ut over 15 stykk og flere kommer. Bare i år har over 30 blitt lagt ut.

Derfor ønsker eg alle som skal selge boligen sin lykke til og alle som sitter å venter på at flere skal komme for salg slik de kan kjøpe. Lykke til:)

Håper 2013 blir året din boligdrøm blir oppfylt:)