søndag 30. desember 2012

Spar penger på trening, kosthold og få hjelp:)

Nå nærmer vi oss januar og snart blir alle treningsentra fulle av ivrige mennesker som ønsker å få bort jule flesket, men som de fleste aktive brukeren vet at i mars er det stilt og fredelig igjen og de fleste har gått tilbake til godstolen.


Men til dere som har tenkt å greie å trene lenger en til Mars:) Er det mange gode tilbud der ute og noen hjelpende hender:)

PROTEINPULVER:)

Noen ønsker kanskje å bruke proteinpulver eller protein produkter?

Da kan eg glede dere med at eg har en rabattkode den er: 312111 og den kan brukes ut 2012.

En annen gladelig nyhet er at det for øyeblikket er kanon tilbud på proteinpulver og andre produkter. derfor er det verdt turen innom i dag:) Trykk her:)

HELSEKOST:)

Kan også nevne at en av norges største innenfor helsekost har mange gode tilbud til deg som ønsker å bruke kosttilskudd viss kostholde ditt ikke er optimalt og du kanskje mangler noen vitaminer eller mineraler?

Ta turen innom her og se:)

Få hjelp:)

Trene mer? eller spis mindre? Du bestemmer selv:) 




Er dette av interesse? trykk her og les mer eller meld deg på:)

Priser:




Treningsenter:)

Tilbudene variere veldig fra sted til sted og derfor ønsker ikke okonomibloggen å gå nermere innpå dette siden vi har lesere rundt om kring hele landet, derfor ønsker okonomibloggen å minne dere på at det er lurt å kjekke hva di ulike treningsenteren i ditt nabolag tar for måneden/året før du bestemmer deg for hvilket du ønsker å bruke + hvilket tilbud de har og hva som passer deg best:)

Det er også slik at veldig mange bedrifter har avtale med et lokalt treningsenter som gjør at bedriftens ansatte får rabatt på trening. Hør derfor med din arbeidsgiver om din arbeidsplass har en slik avtale :)

Lykke til med treningen:)


Del gjerne denne linken med dine venner og kjente:) Det setter vi stor pris på:) og gjerne bli med oss i gruppen våres på facebook:)

M.V.H

Okonomibloggen:)

Noen av linkene i dette innlegget er sponset:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar