torsdag 29. mai 2014

Kan ikkje, vill ikke, får det ikke til.

Kan ikkje, vill ikkje, får det ikkje til..

Det er noen ord som vi misliker, men vi bruker de ganske ofte. Det er også ofte disse ordene som hindrer deg til å nå drømmer, ta sjanser og oppleve ting.

Så for å nå dine drømmer og for å åpne mange muligheter for deg er det noen få punkter du bør følge.





  1. Du må sette opp en liste der nr 10 er det ultimate målet. Det du drømmer aller mest om. Det kan være egen bolig, reise til syden, eget firma osv. (min ultimate drømm er å eie min egen fornøyelsespark) og de 9 første er andre mål du må fullføre for å ha mulighet til å starte på den ultimate drømmen.
  2. Du må ha troen på deg selv. Du kommer til å møte på utfordringer og vanskelige oppgaver. Da er det viktigste å ha troen på deg selv, men samtidig vite når du trenger hjelp til å løse oppgavene. Du må ikkje gi opp, men gjerne prøve å løse problemet/oppgaven eller søke hjelp til å løse oppgaven.
  3. Du må tenke positivt. Du kommer til å møte nedgang når du starter veien til å nå dine drømmer og mål i livet. Dette må du ikkje ta tungt og det må ikkje få deg til å gi opp. Det er viktig å være sterk og bli sterkere av motgangen. Motgangen vil også hjelpe deg til å lære og gjøre det mye sterkere til å takle neste motgang. Du kan for-eksempel ta frem listen og se at du har nådd noen mål, du kan også gi deg premier på vegen etterkvart som du nærmer det ultimate målet. For å hjelpe deg til å tenke positivt.
  4. Du må jobbe hardt og ikkje utsette ting. Du må jobbe hardere en du noen gang har gjort og du må ikkje tenke negative tanker. Du må samtidig ha god orden, være fleksibel og bevist på hva som skjer rundt deg og hva som kan ha påverknad på ditt mål.
  5. Når du når din ultimate drømm, jobb for å beholde den og ikkje tenk at det lette begynner nå. For nå må du jobbe for å beholde den....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar