mandag 20. januar 2014

Skaff det i dag!!!! gratis!!!!

Nå er januar komet for fult og de fleste merker på lommeboka at den begynner å gå tom for penger. I den sammenheng er det godt å ha en lite buffer på lur eller et kredittkort som hjelper på i trange tider. 

Så viss du trenger et kredittkort eller du allerede har kredittkort så anbefaler eg dere til å skaffe dere Ikano Bank sitt kredittkort. Det er et av de aller beste på markedet. Det er fordi du får veldig mange gode rabatter og tilbud i løpet av året og det beste av alt. Du kan spare opptil 5000 kroner i året på det. Det er penger som kommer godt med. 
 

Flere gode grunner under her: 

En annen ting er at det er mange personer som jobber med finans som betaler det meste med kredittkort. Når måned er over betaler de regningene og så er det på ann igjen. Dette er fordi det ikkje er noen gebyrer på disse kortene.

 +

 de har en veldig enkel og oversiktlig nettbank som gjør det enkelt å ha kontroll. 

+

Du har også mye penger på kredittkort, mer en hva du pleier å ha på ditt vanlig kredittkort. Så viss det skjer noe uventet har du alltid penger som kan hjelpe deg ut av knipen. For regner med du har en buffer konto der du har penger til en knipe så du kan betale ned kredittkorte når regningen kommer. 

+

Det er også greitt å betale med kredittkort for da kan pengene overføres til en konto med høyere rente, siden en pleier å få veldig dårlig rente på kontoer der en har kort knyttet opp til kontoen. 


Men, 

det dere må være opps på, er at greier dere ikkje å betale, så kommer det en rente som er litt høyere en vanlig lån. Kredittgrense 100 000,-
Eff. Rente 20,1%, 15'o/12mnd=16.573




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar