lørdag 19. januar 2013

Rik på gambling


I Norge har vi Norsk tipping som har monopol på spill og nett gambling viss en ikke tar med Bingo og rikstoto.

Men på nettet har du også veldig mange andre som tilbyr gambling, men fra utenlandske adresser som egentlig ikke har noe å si på nettet, for der har du tilgang til alt, uansett hvor du befinner deg utenom noen få unntak. (det går nemlig an å sette sperrer slik at vi i Norge ikke kan se alt som de kan for-eksempel i USA, men spill selskapa har ikke den sperren fordi de vil ha oss som kunder)

Men tilbake til innlegget.

Det alle har til felles er at de spiller på drømmen om rikdom, drømmen mange av oss har om å tjene raske penger og bli rik fort. Du ser på tv at reklamen ruller ut at du kan vinne så og så mange millioner og jo høyere tallet er jo mer satser vi og rikere blir de som står bak selskapa. 

og selvfølgelig vinner en og annen de store premiene, men de fleste taper mer en de vinner.... 

Så hvorfor spiller vi?

Jo noen spiller fordi de ønsker å bli rik fort, de ønsker å nå drømmene sine og leve livet uten bekymringer. 

og så har du de som må spille fordi de er blitt avhengig av å spille, det er som en rus.

så har du de som er veldig nærme å bli avhengige. Det er de som går til gamling når livet går nedover, de er triste, leie og får motgang.

og tilslutt har du de som spiller kun for spenningen og ikke pga premien. Det å se om de tipper rett og vinner. De  satser som regel små beløp, men faren for de er at de spiller som regel ofte og mye. Noe som kan føre til spilleavhengig het, men de har som ofte god kontroll over hvor mye de taper og hvor mye de vinner, samt en maks taps-grense. men mister de kontrollen så mister de fulstendig kontroll og havner under spill avhengig.

Så pass på?

HUKS DE SOM SPILLER TAPER OG DE SOM HAR SPILLA VINNER ALLTID.........


Okonomibloggen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar