mandag 3. mars 2014

Bli rik på 1-2-3

De aller fleste som går på denne planeten drømmer om å bli rik. De fleste ønsker å bli rik veldig fort og det går som regel galt for de aller fleste. Det er fordi rikdom kommer ikke på 1-2-3 som de aller fleste drømmer om. Selvfølgelig er det noen som vinner i et penge lotteri, arver en formue osv.

Det at veldig mange drømmer om å bli rik fort, blir utnyttet av de store spilleselskapene og personer som reklamerer for de. En tid tilbake kunne en se mange reklamer der folk ville fortelle deg hvordan du vart fort rik med gambling.  Der du skulle satse 1 kroner på rød. tapte du, doblet du til 20, tapte du, doblet du til 40 og til slutt ville du få pengene tilbake. Men hva viss det kom svart 12 ganger på rad? hadde du hatt råd til å doble 12 gange for å vinne 10 kroner ? eller hadde du nådd max innsatsen på borde?

Du skjønner, tippeselskapa som driver nettkasinoene kan de aller fleste triksa i boka og for å tjene på gambling, så må du som regel være ekstremt heldig eller være en av de som eier et tippeselskap eller de som reklamerer for tippeselskapa og forteller deg hvordan du skal bli rik. For hadde de virkelig brukt tid å energi og penger på å fortelle deg hvordan du kan vinne i rulett om det var så enkelt?

Derfor blir første leksjon:

Ikke kast bort pengene på gambling, spar heller pengene dine til du får råd til å gjennomføre forretningsideen din!!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar