lørdag 15. mars 2014

hobby til rikdom

Når du skal starte veien til å bli rik, er det lurt å starte med noe som interesserer deg og du har kunnskap om. Derfor kan nysgjerrighet være en flott egenskap, eller hvordan greie å lage ting bedre, billigere og enklere en annen mulighet.


Eller så kan du gjøre som veldig mange som har lykkes i denne verden. Ta en av hobbyene eller interessene dine til et nytt nivå.

Har du en hobby, så kan det være starten på en spennende reise og husk. Det du starter med er ikkje sikkert at du ender med? For en start er jo bare starten på et eventyr som skal vare i en årrekke og være den første steinen i ditt nye store imperium. 

Så er du en av de som har hoppet på strikkebølgen? Hva med å strikke en del luer, skjerf, votter, gensere eller sokker og ha en liten bod som du selger de fra? Eller strikke på bestilling? 

Når du er flinkere og kan mer. Kan du prøve å lage dine egne design/mønstre som du kan produsere og selge.  Blir dette en suksess så er det bare å fortsette :) I tillegg kan du lage en nettside der du skriver om prosjektene dine eller du kan selge produkter og ta i mot bestillinger over nette?


Eller kanskje du samler på mynter? Hva med å starte litt aktivt med kjøp av mynter og kanskje begynne å selge eller hjelpe andre til å komme igang med sin egen myntsamling. Du kan foreeksempel lage en enkel nettside, der du skriver om mynter og muligheter. Du kan ha noen annonser eller du kan som sagt drive med kjøp og salg. 


så hopp i det og sats litt mer på hobbyen. har du spørsmål er det bare å sende det til post@okonomibloggen.com så svarer vi så godt vi kan :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar