mandag 26. november 2012

Den store Rabattkode og tilbud oversikten:)

Siden julen nærmer seg med stormskritt så kan det være fristene for mange og gjøre hastekjøp med en gang en kommer på et knall god julegave ide,  uten å tenke på at en kanskje finner den gode iden en annen plass til en billigere peng:)

For selv om det er jul, så er det lov å være litt sparsommelig og tenke på sin egen økonomi og i den sammenheng har økonomibloggen funnet ut at en oversikt over tilbud der ute. Kan være en god ide, siden bloggen sitter på noen rabattkoder og en oversikt over tilbud :) Står det ingen dato, gjelder koden til 31.12.12.

Rabattkoder:)

1. Protein fabrikken :) Er veldig mange som har kastet seg på trenings bølgen og inntar protein pulver og bruker andre produkter fra de. Derfor kan en rabattkode som gir 10% på alt. kanskje komme til nytte.
Koden er: 312111 og brukes ved å trykk her :)

2. Allfoto. Mange har kanskje tenkt å gi kalendere i julegave, med bilder av foreksempel sine prinser og prinsesser? Da kan koden som gir 15% rabatt på kalendere komme godt med:)
Koden er: HTL63D og brukes ved å trykk her:) (koden gjelder til 30.11.12)

3. Mewant, Har mange gaver og gadgets og gir 10% i rabatt på gaver og gadgets ved at du bruker 
Koden: gaver10td og den brukes ved å trykk her:) 

4. Cdon. har mange tilbud om dagen og ved å bruke koden du får her. får du 50 kroner i rabatt, men koden gjelder ikke på hvitevarer og digitale produkter. 
Koden er: xY99QNff  og den brukes ved å trykk her:) (koden gjelder til 30.11.12)

5. Pc til julegave? Hva med 500 kroner i rabbatt på Dell vostro PC? Ved å benytte 
koden: 06P9B0JVXP5MLM  og koden brukes ved å trykk her:) (gjelder til 05.12.12)

Gode tilbud :) ( er usikker på varigheten på noen av disse tilbuda)

1. Boozt. Har veldig rask levering. ikke bli overrasket om det du har bestilt er hos deg etter 2 dager. Du får også gratis levering viss du handler for over 900 kroner. Du kan også få 10% ved å å registrere deg som mottaker av nyhetsbrevet deres:) Registrer her :)

2.Jollyroom, har alt du treng når du er gravid og når du får din prins/prinsesse. De har alltid mange gode tilbud så er verdt turen innom:) Trykk her:)

3. Hva med en Iphone 5 til 1 krone? eller en samsung galaxy note 2 til 1000 kroner? eller samsung galaxy tab til 1 krone? Trykk her og se mer? (gjelder ut uken)


Til slutt, ønsker du å gi til noen som virkelig trenger det? hva med å bli fadder? Trykk her og les mer:)


Håper noe av dette faller i smak:) Gjerne del dette innlegge med dine venner på facebook og bli gjerne med okonomibloggen på facebook :) Da blir vi glad:)


Informasjonen til dette innlegget er hentet fra bloggens sponsorer:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar