torsdag 22. november 2012

Gratis studentbudsjett :)


Okonomibloggen.com har nå laget en mal på et studentbudsjett som du kan få gratis, det eneste du trenger å gjøre er å gi oss din e-mailadresse enten ved å komentere dette innlegget og legge igjenn adressen eller ved å sende en mail til okonomibloggen@hotmail.com der du skriver: kan eg få student budsjettet. Det blir sendt som et vedlegg. 

Litt info

Som student må en som oftest leve veldig økonomisk og ha styring på sin økonomi. Derfor kan det være lurt å lage et budsjett slik at du har kontroll over din egen økonomi om hva som er inntekter og hva som er faste utgifter. 

Budsjett malen vi har laget tar føre seg et stippend på 6500 kroner noe som er høyere i noen tillfeller og lavere i noen sine tilfeller så bare fyll inn det som er rett. Det er også noen som arbeider litt utenom alt fra anenhver lørdag til litt oftere. Så vi har satt av 1500 kroner der. Vi regner da det du får betalt på din konto.  
Eller så har vi et litt magert matbudsjett på 1500 kroner. eller så har vi sett standar tall. Dette er kanskje veldig magert i forhold til noens forbruk, men som sakt sett inn dine tall:)

Vi har også sett av noe til sparing, det er ikkje mye og det kan ambefales å sette av mer en hva vi har gjort. Dette er fordi det kan skje ting som gjør at du trenger noen kroner og da snakker eg ikkje om salg på merke kler men foreksempel du trenger ny vaskemaskin eller  pcen som du bruker til skolebruk blir ødelakt og du må ha en ny

så ønsker eg også å nevne at det er lurt å ha innbo forsikring. Det er ikkje dyrt og det hjelper veldig viss det skulle skje at hybelen brenner, du blir ranet eller noe.

M.V.H

Okonomibloggen

PS har du spørsmål er det bare å sende de til okonomibloggen@hotmail.com eller kommentere på denne bloggen. Kan også nevne at du er velkommen til å like okonomibloggen på facebook :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar