torsdag 22. november 2012

Ikano med røtter fra Ikea

Alle kjenner til Ingvar Kamprad som i 1943 Startet Ikea og det var dette som også var med på å legge grunnlaget for det som i dag utgjør Ikano. 

I 70 åra var Ikano sin aktiviteter eiendom, forsikring og finnans. men i 1988 vart det en gruppe selskap som vart selvstendige og blir eid av familien Kamprad.

 I dag er det mange som skjenner til Ikano sitt kredittkort, dette er kanskje fordi dette er et litt annerledes kredittkort en de fleste andre som er på markedet. Det kan ha en samenheng med at Ikano Bank ser på seg selv som litt anneledes en resten av bransjen siden firmaets røtter kommer fra detaljehandelen eller Ikea som vi vil si det.
Der de lærte seg tidlig å lytte til kundene sine ønsker og det er dette de prøver å viderføre i Ikano bank og deres forretningside.

 Ved rett bruk av Ikano sitt kredittkort kan du spare opptil 5000 kroner i året. Det er fordi de gir sine kunder en god del rabatter. og i tillegg har de måneds rabatter. Gjerne lik okonomibloggen på facebook og få de nyeste oppdateringene:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar